Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jakou televizi LCD

o Navštíveno 2333x o
o 30.12.2009, 12:20 | johnnypor
ahoj potreboval bych poradit jakou lcd televizi si mam poridit,nejake pozadavky mam ale porad nevim:uhlopříčka kolem 100cm,full hd,mpef 4,vstup usb,hdmi,scart a hlavne aby mela kvalitni obraz tak jestli mate nekdo zkusenosti poradte prosim dekuji

o 30.12.2009, 12:25 | Kamil
cena?
o 30.12.2009, 12:42 | johnnypor
kolem 17000kč
o 30.12.2009, 13:33 | Harryp
přidej trošku a doporučuji ti Samsung LE40B650.
o 30.12.2009, 13:36 | Mr.Scully
No stejne bude nejdulezitejsi, jakou budete mit kvalitu signalu nebo cim to vlastne budes krmit :) Ale taky bych doporucil toho Samsunga jako Harryp. Nasi si presne tenhle model koupili nedavno a umi to hodne veci a i to dobre vypada :)
o 30.12.2009, 13:57 | TomasW
Trošku přitlač a kup si Ledkového Sharpa... ale samozřejmě záleží nejvíc na signálu...
o 30.12.2009, 14:23 | johnnypor
dekuji za rady tad na to akorat koukam a jeste by se mi libila Samsung LE37B550
o 30.12.2009, 15:51 | choze
Kup plazmu, už kvůli tomu ze si lip poradi s běžným signálem
o 30.12.2009, 15:54 | johnnypor
nad tim sem taky premyslel ale kazdy rikal ze plazma stoji za hovno tak nevim
o 30.12.2009, 15:57 | choze
No vidíš, plazma je lepší a to ti poví kazdej, kdo tomu trosku rozumi. Sám jsem doma zkoušel LCD a plazmu a plzma vyhrála na plny čáře
o 30.12.2009, 16:51 | Harryp
To choze: to je blbost. Ono je PLAZMA a PLAZMA nebo LCD a LCD :-) řekl bych,že skoro obecně platí,že je to dáno cenou..určitě marketová i když 40" LCD za 14 tisíc nebude mít obraz jako stejně velká LCD za 2x tolik. Ty TV vyšších modelových řad mají mnoho obvodů na úpravu signálu atp. (ty levné to samozřejmě nemají,proto jsou levné :-) )

Ale říct,že plazma je lepší a řekne to každý je blbost!
o 30.12.2009, 16:53 | Harryp
To choze: mimochodem TV si člověk nekupuje na rok,TV stanice české začínají vysílat v HD a i DVB-T už začíná mít pokrytí,tak "běžný signál" za chvíli stejně umře (pokud si tím myslel analog)
o 30.12.2009, 16:58 | choze
Harryp - stojím si za tim co jsem napsal a levnější plazma bude mít lepší obraz než o třídu víš LCD.
A neuc mě co je a není dělám do toho x let. A vím ze lidi jsou hodně zblbly z reklam atd. Tvrdí ze LCD je lepší, jenže posuzovat telku na prodejně a doma to je nebe a dudy. Nebudu tady rozepisovat co a jak. Stačí si pročíst starsi diskuze na toto tema.

Pokud někdo používá telku jako monitor tak se dostáváme jinam atd.
o 30.12.2009, 17:20 | Big_Max
Taky si myslím že v této ceně bude mít plasma lepší obraz než LCD (z mých osobních zkušeností) u dražších už je obraz srovnatelný! A ja osobně, když plasmu tak panasonic, pokud LCD tak asi LG nebo Samsung!
o 30.12.2009, 18:00 | P.E.T.R
Kašli na LCDčko, rozhodně kup plazmu, je tisíckrát lepší. LEDkovou taky nekupuj, zbytečně předražený a plazma ti stejně ukáže líp. Dělam v elektru, tak si troufnu tvrdit, že o tom něco vim. Ale nejvíc záleží, co do toho pude za signál, to je jasný. Za mě doporučuju plazmu Panasonica a budeš naprosto spokojenej.
o 30.12.2009, 18:41 | TROY
já se vetřu
Nějaký LCD do cca 11k? Bude se na to koukat tak ze 2 - 3 metrů
o 30.12.2009, 19:02 | Big_Max
na 2-3 metry bych vzal asi nějakou 32" LCD od samsungu nebo LG (sice cena lehce nad, ale třeba LE32B551)
o 30.12.2009, 20:10 | martan-hifi
docela čumím jak šla plazma kupředu...před pár roky to bylo dobrý akorát na sponzorování ČEZu a rozlišení nic moc...nedávno jsem si zašel do elektra a už to konečně vypadá použitelněji :)
o 30.12.2009, 21:31 | Harryp
To Choze: jednou píšeš,že jsi doma sám zkoušel,pak že do toho děláš a ještě předím z tebe vyleze kravina,že si plazma poradí s běžným signálem lépe :-))) Vysvětli mě prosím v čem si poradí s tím signálem lépe? Já tomu možná dle tebe nerozumím,ale mám možnost od analogu,přes DVB-T, IP televizi s SD či HD programy a to stejné na satelitních platformách a spousta lidí když koukala na prodejně na IP televizi (aktuálně na LCD řady B650) tak říkali něco ve stylu "jó ta plazma má krásný obraz" a z počátku nevěřícně kroutí hlavou,že to plazma není. Nicméně rozdíly jak si která TV poradí se stejným signálem když stojí vedle sebe jsem viděl mnohokrát.

Mě diskuze LCD vs. plazma hodně připomíná diskuze nafta vs. benzín :-))) tady je to podobné a nikdo dnes už snad neřekne ,že je 1000krát lepší jedno nebo druhé atp.
o 30.12.2009, 21:35 | muSlim
2 Harryp: trochu od veci prirovnanie, plazma vs. lcd a benzín vs. dízel, nem? :o))))

2 martan-hifi: sponzorovanie ČEZu? Preto že u plaziem sa u obrazových vlastností udáva väčšinou reálna hodnota, nie maximálna laboratórna, alebo že uvádzali maximálnu spotrebu (pri plnej bielej, ktorú uvidíš koľkokrát počkaj... pomôž mi počítať... v živote nikdy?! :oD)
o 30.12.2009, 21:46 | Harryp
To Slim: obojí se používá běžně,obojí má nějakou cenu za své vlastnosti,obojí podává nějaký "výkon" ... a lidi to řeší podobně jako LCD vs. PLAZMA...Obě paliva Tě dovezou většinou kam potřebuješ...to stejné televize Ti zobrazuje nějaký obraz...

Zkus mě najít nějaké lepší přirovnání? Nebo mě vysvětli jestli je benzín 1000x lepší než nafta či opačně? A přesto to někdo vidí stejně jako u těch televizí ...
o 30.12.2009, 21:54 | muSlim
2 Harryp: no lepšie prirovnanie mi trebárs príde FLAC vs mp3... akože kontra Plazma vs LCD :o)))
o 30.12.2009, 22:08 | Harryp
To Slim: možná,takových porovnání se najde spousta. Nicméně kolik lidí ví co je FLAC a kolik lidí řešilo nafta vs. benzín...

Když už jsme u toho PC světa, může to být třeba AMD vs. Intel nebo ATI vs. nVidia :-)
o 30.12.2009, 22:41 | Tuner#2
Já se bavím :-)
o 30.12.2009, 22:43 | choze
Harryp - víš vedoucí elektry ma spoustu výhod, třeba si doma odzkoušet co se mu líbí atd. Tudíž jsem hledal jednou pro vždy konečný verdikt.
Test dopadl jednoznačně pro plazmu, signál byl od analogu až po hd. Jde o to testovat za všech možných podminek.
Hlavně je dulezity aby do nich šel absolutne stejny signál, i rozbocovace mají odchylky a to někdy hodně velký, tudíž to co vidím na různých prodejnách je k zbliti. Kolikrát to máj schválně zapojeny aby prodávali co potrebuji.
Je spousta aspektu kterých se to týká, ale to by bylo na dlouhý povídání.

o 30.12.2009, 22:54 | choze
Tuner#2 - to víš, sranda musí byt ;)
o 30.12.2009, 23:04 | Harryp | Upraveno: 2009-12-30 23:05:51
To choze: tak vedoucím elektry nejsem to máš recht :-))) Nicméně stále čekám na fundované vysvětlení proč platí,že plazma je vždycky lepší?

Jinak souhlasím s tím,že na mnoho lidí působí nabídka v marketech přesně jak píšeš.
o 30.12.2009, 23:09 | muSlim
2 Harryp: tak laicky. Nie vždy. Osobne ale neviem, kedy nastanú situácie, keď nie je lepšia. Zabudni na všetko okolo toho a predstav si jedinú a najrozhodujúcejšiu situáciu: večerné/nočné sledovanie filmu. Všetci čo by sem radi napísali "ale LED LCD a EDGE Lit LCD" nech sa idú niekam ukľudniť... mal som tú možnosť porovnať 4 modely, z toho 3 LCDčka (1x LED, 2x EDGE Lit a 1x plazma Viera) a nechytajú sa ani za tú piču. Dokonalá čierna na LED? Áno, doslova, ale v tej čiernej tme neuvidíš ani hovno. Žiadne kontúry, detaily niečoho v tej tme, NIČ! Na plazme? Pohodička, v tme rozoznateľné kontúry človeka, budov, čohokoľvek... najlepším filmom na preverenie detailov hlavne v tmavých pasážach je SinCity. Opakujem, LCD, ani to najdrahšie LEDkové, to nedá. V obchode pod neónom možno hej, inak ani náhodou... a obraz pri rýchlejších pohyboch, to radšej už ani nebudem rozoberať, bolo by to na knihu...

Sám mám LCD, kvôli plejstejšnu... ale ty krávo, mať teraz zbytočné love a nemať v pláne nič iného, okamžite strelím za dvacku LCD a kupujem Vieru :o)

Nahypované farby a ostrosť v obchode nech Ťa neklame...
o 30.12.2009, 23:19 | choze
Slim to napsal hezky.
Pro někoho to mohou byt detaily, ale ty dávají celek ;)
ještě bych se zkusil zaměřit na pohyb na obrazovce, co ty LCD zvladno a co ne.
Chtělo by to zdůraznit ze cenový Limit který je stanoven ma jedine řešení. A to je plazma. Zkusil bych se podivat na panasonic viera.

Pokud bych teď měl koupit telku tak jedine Pioneer plazmu, pokud bych ji sehnal.
o 30.12.2009, 23:22 | muSlim | Upraveno: 2009-12-30 23:23:14
2 choze: :o)

Ešte podotýkam, jedna z EDGE Lit bola nahypovaná 200Hz. Porovnávalo sa realtime, vedľa seba všetky štyri v práci za tmy a potom mierneho prisvetlenia... nechoďte už na mňa s totými elcédéčkami :oP Teším sa na Laser TV, ale do tej doby ticho prosím :o))))

P.S.: k tej tme a tmavým scénam, na klasickej LCD je to podsvetlený hnus u ktorého si trhám péro od hnusu :o)))))))
o 30.12.2009, 23:25 | Harryp
To Slim: vidíš to, ty mluvíš o 4 modelech pravděpodobně na stejném signálu...instaloval jsem už desítky televizorů různých značek a technologií na různých signálech od analogu až FHD IP a ty usuzuješ ze vzorku 4 TV. Nicméně o té černé - fajn to se hodně uvádí,že plazma má lepší "černou" barvu,ale na druhou stranu samozřejmě záleží na co koukáš.Pokud se to na kouká 70 letá babička a vysílají jí oblíbené Evu a Vaška,tak asi tu černou nebudou řešit.

Od zastánců plazmy stále slyším,že jsou lidi masírovaní reklamou na LCD televize...ale proč to Ti výrobci dělají? Proč nedělají reklamu na plazmy? Proč se Sony vykašlala na plazmy? Proč lidi kupují daleko více LCD?
o 30.12.2009, 23:31 | muSlim | Upraveno: 2009-12-30 23:34:04
2 Harryp: porovnával som 4, nebudeme si klamať, dosť drahé modely. Nechcem kecať, jedno dokonca či nebolo RGB LED (nejaký drahší Soňák). Samozrejme a tu pozor, beriem to hlavne z MOJICH dojmov a poznatkov. Som dosť háklivý na zvuk a obraz. Z toho dôvodu radšej nemením hudbu v aute (stálo by ma to ďalšie auto) a z 95% prípadov si hudbu nepúšťam... takisto čo sa obrazu týka, bral som LCD kvôli plejstejšnu, bál som sa vypaľovania a vravel som si že mi to za skurvenie plazmy nestojí... hovno nestojí! Na NIČ sa nedá na LCD dívať bez toho, že by som FURT nešahal po ovládači, dolaďoval, nadával si v duchu, nastavoval... a vieš čo je najvtipnejšie? Prines ku men HOCIKOHO, opakujem HOCIKOHO!!! Podotknem 2-3 veci za denného svetla, 2-3 veci za večerného prisvetlenia a 2-3 veci (a budú to veci ktoré si neuvedomia len na prvý pohľad, prípadne kým im nepovieš že "realita" takto fakt nevyzerá a neuvedomia si to!)za nočného pozerania sa a minimálne nad tým budú premýšľať, v 90% prípadov mi dajú za pravdu, zakrútia nad LCD hlavou a v 10% to uznajú a bohužiaľ kvôli iným dôvodom (manželka, priateľka, namachrovanejší kamarát, reklama, CENOVKA/AKCIA) pôjdu do LCD a budú Tí, ktorí si následne chybu nepriznajú... ja si priznám chybu v prípade že nejakú sporavím vždy a vo všetkom, niesom barbína ;o) a u LCD som spravil _dosť_ veľkú chybu...
o 30.12.2009, 23:32 | muSlim
A ešte podotknem, našiel som mne nevyhovujúce vlastnosti aj na Pioneer PDP u kamaráta/kolegu, ale predsalen sa to tam viac než príjemne vyvážilo prevahou veľmi pozitívnych vlastností... idem spať, dobrú noc :o)
o 30.12.2009, 23:33 | choze
No a teď muže někdo vytáhnou VHS a bude to jasny :)

Eva a Vasek rulez :)

o 30.12.2009, 23:39 | Harryp
To Slim: ano každý má nějaké dojmy. Nicméně možná z dlouhodobého hlediska lidé mají strach z toho vypalování,které bylo u dřívějších generací plazem značné stejně jako jsi měl Ty. V tom případě nechápu,že výrobci jsou schopni propagovat LCD televize a asi s úspěchem když obecné podvědomí kupujících je,že "chtějí LCD" a vybírají defacto jenom podle ceny, ale nejsou schopni udělat reklamu nebo vysvětlit proč by lidi neměli zapomínat na plazmy.

o 30.12.2009, 23:47 | choze
Nápisu to takto - ztracena duvera se špatně získává zpět.
Výrobci chtějí prodavat a ne vysvětlovat co a jak.
o 30.12.2009, 23:50 | Harryp
To choze: chápu

Jediné rozumné vysvětlení proč chtějí více prodávat LCD než plazmy tedy je,že na nich mají vyšší zisky?!
o 31.12.2009, 00:37 | Big_Max
Jako podle toho co jsem viděl a měl možnost srovnávat tak opravdu v stejné ceně mi plasma dokázala nabídnout lepší obraz než LCD ve stejné ceně! A věci jako spotřeba napsaná na papíře( když realita je uplně jinde než co píšou ), vypalování statického obrazu ( zdaleka už to není to co u plazmovek před xxlety) a nebo životnost ( stejně je to životnost obrazovky, která u obojího mnohonásobně přežije životnost ostaních součástí televize) mě nechávají uplně chladným.
A osobně prosazuji názor podívej se v ceně jakou chceš několik LCD a několik plazem, nech si je zapojit na různe druhy signálu (ve většině prodejen vám to klidně připojí a ukážou) a potom si vem to, co se ti více líbí!!!
o 31.12.2009, 15:57 | Tuner#2 | Upraveno: 2009-12-31 16:01:14
Harryp: Původně jsem nechtěl ani reagovat, ale když teda opravdu nevíš, tak stačí použít vyhledávání:

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

V každém odkazu máš proč plazmu ano a LCD ne.

Ano jsou to diskuze už třeba 2 - 3 roky stalé, mezi tím přišlo LED podsvícení LCD, černá se zlepšila, ale za cenu horších tmavých odstínů a za cenu horší reakce na plynulý pohyb, neb k tekutému krystalu a jeho prodlevě přibilo ještě nutné rozsvícení zhasnutého sedmentu LED. Nádherně je to vidět na LCD LED TV od Samsunga, kdy při rychlém horizontálním pohybu kamery se obraz "seká".

Proč to LCD vyhrálo? Protože je výrobně lacinější, je to kus plastu, takže váží polovinu co plazma ze skla a balení tím pádem může být tenčí a na přepravu je to lehčí a zabere méně místa. Všechno tohle jsou ekonomické důvody proč výrobci dali přednost z 99% LCD a bylo to vidět i u Sony, která ještě někdy v roce 2004 nabízelo Plazmu i LCD, plazma měla výrazně lepší obraz, ale penely museli nakupovat od Samsunga a tak s tím sekli, udělali reklamu na obchodní název BRAVIA a hned to tupec zákazník začel kupovat.

Stejné je to teď s LCD LED od Samsunga. Nedávno jsem se musel smát známému, když mě neposlechnul a koupil 82cm full HD s LED.

1. u 82cm je full HD úplná hovadina
2. ta TV nemá ani jeden scart a řeší se to tam přes takový bazmek a obraz přes něj je dost strašný
3. sleduje na tom UPC a brečí jak špatný má obraz.

Kdyby si koupil 82cm HD ready se scartama a nebo kdyby se nebál a ty ty jeho 2,5 - 3m koupil 106cm HD ready plazmu, tak byl na 100% spokojený jak s kvalůitou obrazu, tak i s cenou, neb by ušetřil. To je jen příklad toho jak lidi zmanipuluje reklama a jak tupě za ní jdou. I to byl jeden z důvodů proč špičkové TV Pioneer skončily.

Dodnes plazmu od Pioneeru nejen že nikdo nepřekonal, ale ani se k ní nepříblížil. Snad jen teď Sharp s jeho full LED, ale pořád tam jsou výše zmíněné nectnosti.
o 31.12.2009, 16:06 | zipo

foto k příspěvku  od zipo

o 01.01.2010, 17:55 | htd
ja si bral v makru LG 42LH3000 a prehranim software dostal vlastnosti 42LH5000/7000 :)
vcetne prehravani mkv.
maji to tam v akci za 11999,- bez DPH
o 02.01.2010, 09:26 | Zdeny60 | Upraveno: 2010-01-02 09:26:45
Vetřu se taky:

ještě jsem neviděl ŽÁDNOU plazmu ani LCD a to i v cenách kolem 100.000, které by měly obraz na úrovni 100.000 CRT.

Stačí, když kouknu na starou dobrou Loewe Aconda je mi z LCD a plazem blivno...

Sám mám 32´´ LCD JVC SU32B62 (r.v. 2005) a když se pustí fullHD signál např. z kamery, je to parádáa. Ovbšem jiný signál ať sateli či anolg z éteru je hnus...

A obávám se, že to vše může přenosvoý řetězec ze satelitů a kabelovek a jiných paskvilů, kodování a komprese přenosových paketů na naprosté minimum ve snaze na jeden datový tok navalit co nejvíce přenosových cest, ani ne tak ty vlastní přístroje. A vo ttom tto bbudde:-)
o 02.01.2010, 10:39 | Tuner#2
Zdeny60: Taky jsem se hodně dlouho zastával CRT, ale asi jsi usnul tak přes 7 lety. To platilo to co tady píšeš, dneska rozhodně ne a plazma od Pioneeru je i proti Loewe a nebo ještě lépe Metzu CRT obrazově někde jinde. Navíc CRT trpí na špatné konvergence v rozích když byla plochá obrazovka a taky geometrie obrazu byla otřesná a to včetně těch dvou značek Loewe a Metz které byli v CRT TOP.

Škoda že už se nevyjádřil náš "prodovač" a nebo že by došli argumenty?
o 02.01.2010, 15:25 | Zdeny60
Možná máš pravdu, ale jen do doby, když se podíváš na detialy obličejů Ještě jsem opravdu neviděl LCD/Plazmu, kdy by obličej nevypadal jako "rubber doll". Na rozdíl od CRT. O ostatním bych připustil diskuzi. Ale algoritmy procesů na úpravy obrazu mě prostě zatím nepřesvědčily.

o 02.01.2010, 16:23 | TROY
:o( sorry,ale tohle je už jen handrkování co je lepší - kluk se ptal co koupit a nakonec co jde kde lepšího
Já do novýho bytu koupil Samsunga LCD 82 cm full hd a at si každej řiká co chce :o) nám to na filmy stačí
o 03.01.2010, 13:19 | Harryp
To Zdeny60: máš recht. Každá technologie má svá pozitiva i negativa.Někomu se hodí více CRT,druhému plazma třetímu LCD a to vše z různých důvodů.Jediná technologie,která byla tak trochu úlet byly projekční televize. Jinak jak píšeš s těmi algoritmy,tak to je to ten velký rozdíl u TV za 10litrů a TV stejné velikosti za 30 litrů ... a čím lepší signál do daných televizorů uživatel dostane,udělá jenom lépe a TV se mu obrazem odvděčí :-)
o 03.01.2010, 13:36 | endru.ondra
Pokud tě můžu doporučit tak jenom LG nebo samsunga. Do jiný televize bych nešel máme doma dvě LG a spokojenost nadevše.
o 03.01.2010, 14:01 | muSlim
Ešte z iného súdku. Keď fakt trváš na LCD, tak mrkni v obchode hlavne do menu. Mňa serie (asi viac než obraz) debilita menu v Samsungu. LG trebárs má obrazový mód Original, ktorý mení aspect ratio podľa zdroju, takže keď na Nova HD ide niečo v 16:9, tak to tak zobrazí, ak to ide v 4:3, tak automaticky prepne na 4:3, nerozťahuje obraz, ktorý nenávidím snáď viac než oboje spomínané negatíva :oD U Samsungu funguje tento "mód" len na HD kanáloch, u LG na všetkom. Takže keď na SD Prima Cool ide niečo 16:9, musím to ručne roztiahnuť, keby som tam dal Auto Wide, tak to zas rozťahuje 4:3 a zas sme tam že sa mi chce zvracať :o) A keď chceš to najlepšie z LCD, tak sa vyser na všakovaké komerčné Samsungy a LGny a bež si niekam pozrieť Sharp, tuším Aquos sa to u nich volá a budeš príjemne prekvapený... cenovo trochu inde než tie komerčné telky, ale stojí to za to :o)
o 03.01.2010, 19:13 | Tuner#2
Zdeny60: Měl jsem vedle sebe Metz Spectral 84cm a tehdy nějakou 7. generaci Pioneeru a nebyl tam problém ani s pleťovou barvou a jejímu odstíny a ani s přesností obrazu na hranách. Obojí bylo v módu 4:3, protože tehdy se 16:9 moc nevysílalo (cca. 3 roky? zpět). Už v té době prostě plazma CRT doběhla a poslední gemerace CRT dokonce přeskočily. Jediné co ten Metz uměl líp bylo podání prostoru, měl neuvěřitelnou hloubku obrazu (neznalý říkali že to je 3D TV - kdo neviděl neuvěří). V tom ploché TV se můžou jít zahrabat, to je pravda, ale jinak plazma už dávno CRT překonala...

Harryp: Pokud se bavíme o pohyblivém obraze, tak mě řekni kde se LCD hodí více?

TROY: A proč full HD v téhle pidi uhlopříčce pokud to slouží jako TV?
o 03.01.2010, 21:04 | TROY
Tuner
Páč full HD na PS3 a v tý cenový relaci mi přijde,že je jen full hd
o 03.01.2010, 21:14 | Tuner#2
TROY: NJ bohužel opravdu od určité hranice jsou modely výhradě full HD :-/ a pokud to máš jen na hry, tak je to lepší volba.
o 03.01.2010, 21:38 | TROY
No hele s mladou kouknem na nějakej ten film a tim to hasne - jako full HD nevyužiju - bohatě by stačilo HD ready, ale sehnat něco kloudnýho do 13 byl zázrak
o 04.01.2010, 10:28 | Kotass
Osobně mám 94cm HD ready LCD od Samsungu, kupoval jsem to taky hlavně kvůli PS3 jako Slimouš, signál ze satelitu neřeším, hnus to je a bude pořád, navíc nemám tolik času abych pročítal programy a pak se díval na oblíbenej film přerušenej 10-ti reklamama .. když si chci vychutnat nějakej film, seženu si BluRay nebo zkousnu i obyč. DVD no a pokud je něco opravdu hardcore, tak do kina trefím :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3107 sekund.